Genio Magic Wash T10: vertikālais mazgāšanas putekļsūcējs, kas ar vienu uzlādi var darboties līdz pat 50 minūtēm

Genio Magic Wash T10Genio Magic Wash T10

Sveiciens visiem vietnes lasītājiem! Šajā apskatā galvenā uzmanība tiks pievērsta jaunajam Genio Magic Wash T10 bezvadu putekļsūcējam. Genio specializējas mājsaimniecības tīrīšanas ierīcēs. Es arī apskatīju Genio robotizētie putekļsūcēji, gan logu mazgātājus, gan parastos šī zīmola bezvadu putekļsūcējus. Pirmais šajā līnijā, vertikālais mazgāšanas putekļsūcējs, lepojas ar konkurētspējīgām funkcijām un saprātīgu cenu aptuveni 400 USD apmērā. Ir svarīgi pārbaudīt, cik labi Genio Magic Wash T10 pilda savu galveno lomu. Pamatojoties uz manas testēšanas rezultātiem, es dalīšos savā viedoklī par to, kas man patika, kas nepatika, un vai šo bezvadu mazgāšanas putekļsūcēju ir vērts iegādāties 2022. gadā. Tātad, sāksim!

Aprīkojums

Putekļsūcējs ieradās šādā firmas kartona kastē:

Genio Magic Wash T10 un kasteGenio Magic Wash T10 un kaste

Papildus galvenajai ierīcei piegādes komplektā ietilpst:

1. Stacija uzlādei un pašattīrīšanai.
  2. Lietošanas instrukcijas.
  3. Noņemams rokturis.
  4. Tīra ūdens tvertne.
  5. Strāvas adapteris.
  6. Birste un tualetes birste putekļsūcēja tīrīšanai.
  7. Un arī sešstūra atslēga roktura noņemšanai.
Genio Magic Wash T10 iepakojuma satursGenio Magic Wash T10 iepakojuma saturs

Aprīkojums

Komplekts ir minimāls. Diemžēl komplektā nav iekļauti rezerves piederumi.

Izskats

Tagad aplūkosim Genio Magic Wash T10 ārējo izskatu. Vispirms uzstādīsim rokturi un tīrā ūdens tvertni.

Es jums detalizēti parādīšu, kā darbojas katra sastāvdaļa. Sāksim ar rokturi. Tam ir trīs mehāniskās vadības pogas: ieslēgšana/izslēgšana, jaudas līmenis un ūdens plūsmas kontrole. Ir svarīgi atzīmēt, ka Genio Magic Wash T10 ir divi režīmi: ECO un maksimālais.

Vadības pogas uz rokturaVadības pogas uz roktura

Vadības pogas uz roktura

Zem roktura atrodas tīra ūdens tvertne ar noslēgtu vāku. Tvertnes iekšpusē nav papildu filtra. Rezervuārā var ietilpt līdz 860 ml tīra ūdens. Interesanti, ka zem tvertnes atrodas gaismas indikators; tā krāsa mainās atkarībā no darbības režīma.

Tīra ūdens tvertneTīra ūdens tvertne

Tīra ūdens tvertne

550 ml netīrā ūdens tvertne ir aprīkota ar HEPA filtru ar sietu un sensoru sistēmu, lai uzraudzītu netīrā ūdens līmeni tvertnē. Standarta pludiņa slēdža vietā, kā daudzos citos mitrās/sausās tīrīšanas putekļsūcējos, līmeni uzrauga sensori.

Netīrā ūdens tvertneNetīrā ūdens tvertne

Netīrā ūdens tvertne

Starp tvertnēm atrodas informatīvs displejs, kurā redzams akumulatora līmenis, tīrīšanas laiks, izvēlētais režīms un servisa ziņojumi. Zem displeja atrodas poga pašattīrīšanās režīma aktivizēšanai, kad putekļsūcējs ir pievienots dokošanas vietai.

Reklāmas displejsReklāmas displejs

Reklāmas displejs

Tīrīšanas modulis sastāv no pūkaina veltņa, ko aizsargā caurspīdīgs, noņemams pārsegs. Veltnis ir izgatavots no mīkstiem sariem ar elastīgām šķiedrām iekšpusē. Aiz veltņa atrodas šķidrumu savācoša gumijas slotiņa un iesūkšanas atvere, kas savāc netīro ūdeni speciālā rezervuārā.

Tīrīšanas modulisTīrīšanas modulis

Tīrīšanas modulis

Tas arī viss, kas attiecas uz putekļsūcēja dizainu. Vēl ir vērts atzīmēt, ka Genio Magic Wash T10 ir neizņemams akumulators un tas atbalsta vertikālu novietošanu ārpus uzlādes stacijas.

Staciju var izmantot piederumu un rezerves daļu uzglabāšanai, putekļsūcēja uzlādēšanai un pašattīrīšanās funkcijas aktivizēšanai, kas tiks demonstrēta testu laikā.

Uzlādes un pašattīrīšanās stacijaUzlādes un pašattīrīšanās stacija

Uzlādes un pašattīrīšanās stacija

Kopumā Genio Magic Wash T10 dizains ir diezgan standarta. Izgatavošanas kvalitāte ir virs vidējā. Pāriesim tālāk!

Tehniskās specifikācijas

Ražotāja norādītās Genio Magic Wash T10 galvenās īpašības:

• Akumulators: litija jonu, 4600 mAh.
  • Enerģijas patēriņš: 180 W.
  • Sūkšanas jauda: līdz 13000 Pa.
  • Darbības laiks: līdz 50 minūtēm.
  • Tīra ūdens tvertne: 860 ml.
  • Netīrā ūdens tvertne: 550 ml.
  • Trokšņa līmenis: 80–82 dB.
  • Svars: 3,8 kg.

Starp funkcijām ir vērts atzīmēt ietilpīgo akumulatoru un ļoti ilgo akumulatora darbības laiku. Trokšņa līmenis tika personīgi pārbaudīts ar īpašu skaņas mērītāju. Abos režīmos trokšņa līmenis ir paaugstināts, svārstoties no 80 līdz 82 dB.

Trokšņa līmenisTrokšņa līmenis

Trokšņa līmenis

Testēšana

Visbeidzot, pāriesim pie testiem. Iesaku noskatīties detalizētu Genio Magic Wash T10 video apskatu ar visiem testiem:

Sūkšanas jauda

Vispirms pārbaudīsim Genio Magic Wash T10 sūkšanas jaudu. Tas ir iespējams, jo putekļsūcējs ir paredzēts tikai sausai tīrīšanai. Ierīce spēja iesūkt gružus pat no 10 mm spraugas. Šī modeļa sūkšanas jauda ir patiesi spēcīga.

Genio Magic Wash T10 sūkšanas jaudaGenio Magic Wash T10 sūkšanas jauda

Sūkšanas jauda

Lamināta grīdas ķīmiskā tīrīšana

Lamināta grīdu ķīmiskās tīrīšanas veiktspēja ir lieliska. Genio Magic Wash T10 var savākt plašu gružu klāstu, rūpīgi iztīrot pat gar grīdlīstēm un stūros. Tas izturēja šo testu ar izcilu rezultātu!

Lamināta grīdas ķīmiskā tīrīšanaLamināta grīdas ķīmiskā tīrīšana

Lamināta grīdas ķīmiskā tīrīšana

Paklāju tīrīšana

Šī iekārta var tikt galā ar paklāju tīrīšanu, lai gan tā nav īpaši paredzēta paklājiem, jo ​​tai nav speciālas saru birstes. Vismaz jums nav jāieslēdz piespiedu gaisa ūdens padeve veltnim, kas ļauj jums veikt paklāju ķīmisko tīrīšanu.

Paklāju tīrīšanaPaklāju tīrīšana

Paklāju tīrīšana

Netīrumu noslaucīšana

Runājot par viegli piekaltušu netīrumu tīrīšanu no cietajām grīdām, Genio Magic Wash T10 ir īsts palīgs šim uzdevumam. Ir tikai viens trūkums: tas netīra šauro zonu līdz pat grīdlīstei, kā vairums citu vertikālo putekļsūcēju.

Netīrumu noslaucīšanaNetīrumu noslaucīšana

Netīrumu noslaucīšana

Spēcīgu traipu noņemšana

Nākamais tests bija saistīts ar piekaltušu kafijas un mērces traipu tīrīšanu. Genio Magic Wash T10 ar grūtībām notīrīja traipus. Tas aizņēma gandrīz 10 minūtes. Tomēr jāpatur prātā, ka grīda tika mazgāta ar tīru ūdeni. Ja tvertnei būtu pievienots tīrīšanas līdzeklis bez putām, manuprāt, putekļsūcējs būtu paveicis uzdevumu ātrāk.

Spēcīgu traipu noņemšanaSpēcīgu traipu noņemšana

Spēcīgu traipu noņemšana

Šķidrumu savākšana

Es arī demonstrēšu, kā Genio Magic Wash T10 tiek galā ar šķidrumiem un maisījumiem no grīdas, izmantojot kā piemērus pienu un manu iecienītāko mīklu, kas pagatavota no jēlas olas un miltiem. Tas ir uzdevuma augstumos.

Šķidrumu savākšanaŠķidrumu savākšana

Šķidrumu savākšana

Pašattīrīšanās kvalitāte

Pēc visiem testiem tika pārbaudīta šī bezvada putekļsūcēja pašattīrīšanās veiktspēja. Ņemot vērā tā sākotnējo nelietoto stāvokli, pašattīrīšanās veiktspēja pirmajā testā nebija īpaši laba. Veltnis bija tīrs, bet aiz tā palika dažas olu čaumalas un nedaudz netīrumu.

PašattīrīšanāsPašattīrīšanās

Pašattīrīšanās

Bet parastos mājsaimniecības apstākļos, kad putekļsūcējs nekļūst pārāk netīrs, pašattīrīšanās veiktspēja ir laba. Rullīti un sūkšanas kanālu var viegli noskalot ar ūdeni. Vienkārši izlejiet netīro ūdeni no tvertnes un, ja nepieciešams, izņemiet un nosusiniet rulli.

Apkoposim to

Genio Magic Wash T10 putekļsūcējs tika rūpīgi pārskatīts un pārbaudīts. Pēc izmēģināšanas dalīšos savās pārdomās par to. Man patika sekojošais:

1. Kvalitatīva grīdu tīrīšana un atkritumu savākšana.
  2. Var izmantot ķīmiskajai tīrīšanai un paklāju tīrīšanai.
  3. Augsta sūkšanas jauda.
  4. Pašattīrīšanās funkcijas pieejamība.
  5. Ilgs akumulatora darbības laiks.
  6. Ergonomisks dizains.
  7. Autostāvvieta ir pieejama ārpus stacijas.
  8. Putekļsūcējs ir viegls, salīdzinot ar līdzīgiem produktiem.
  9. Garantijas un servisa atbalsta pieejamība.

Runājot par trūkumiem, ir diezgan daudz komentāru par putekļsūcēju, proti:

1. Tas nemazgājas gar grīdlīsti.
  2. Paaugstināts trokšņa līmenis darbības laikā.
  3. Paklāju tīrīšanai nav rezerves birstes.

Vēl ir vērts atzīmēt, ka Genio Magic Wash T10 ir neizņemams akumulators, taču, ņemot vērā tā ilgo darbības laiku, tā nav liela problēma. Galu galā jūs varat iztīrīt visu māju ar vienu uzlādi. 50 minūtēm vajadzētu būt pietiekami.

Kopumā man patika šis mitrās/sausās tīrīšanas putekļsūcējs, un es to noteikti iesaku. Tas nepārprotami ir līdzvērtīgs vairumam līdzīgu produktu tirgū un var ar tiem konkurēt, pateicoties ilgstošajai akumulatora darbībai un lieliskajai mitrās un sausās tīrīšanas veiktspējai.

Ar šo noti es vēlētos noslēgt šo apskatu. Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, uzdodiet tos komentāros. Lai jauka iepirkšanās. Uz redzēšanos!

3 komentāri

• Natālija

Sveiki! Paldies par atsauksmi! Vai varētu, lūdzu, precizēt vienu jautājumu: vai ir iespējams vienlaikus veikt sauso un mitro tīrīšanu? Tā vietā, lai vispirms izsūktu putekļus un pēc tam tīrītu virsmu ar tekošu ūdeni, es labāk vienkārši izsūktu putekļus un pēc tam nekavējoties izsūktu (piemēram, kaķu spalvas, nelielus gružus un putekļus) no linoleja/lamināta grīdām, izmantojot mitrās tīrīšanas režīmu?
    Es tiešām vēlos atbrīvoties no pastāvīgā dubultā darba — ķīmiskās tīrīšanas un grīdas mazgāšanas —, apvienojot to vienā piegājienā, vienlaikus savācot gružus un veicot mitro tīrīšanu. Vai šis putekļsūcējs tiešām to spēj?
    Jau iepriekš pateicos par jūsu atbildi!

• Administrators

Es domāju, ka tas ir iespējams, bet augstas kvalitātes ķīmiskai tīrīšanai labāk izmantot speciālu vertikālo putekļsūcēju. Tie ir mazāk efektīvi un vairāk piemēroti grīdas tīrīšanai. Tomēr, ja, piemēram, ir nepieciešams kaut ko savākt no paklāja vai vienkārši nevēlaties, lai rullis samitrina, to var izmantot tikai ķīmiskai tīrīšanai.

• Larisa

Lūdzu, pastāstiet man, kāds ir norādīts akumulatora darbības laiks pirms tā nomaiņas.
    Un arī paredzamās akumulatora nomaiņas izmaksas, ja šāda informācija ir pieejama.

Pievienot komentāru

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti *