Neatsvor T30: Pieejams vertikālais putekļsūcējs

Neatsvor T30 ir pieejams vertikālais putekļsūcējs. Tā cena ir no 175 līdz 210 eiro jeb 185–225 ASV dolāri pēc pašreizējā valūtas kursa, un tas ir vidējā cenu diapazonā. Neskatoties uz diezgan standarta dizainu, tam ir UV lampa virsmu dezinfekcijai un automātiska jaudas palielināšana, kad tiek konstatēti netīrumi. Tālāk es rūpīgi pārbaudīšu Neatsvor T30 un pēc tam dalīšos savā viedoklī par to, vai to ir vērts iegādāties. Tātad, sāksim!
Aprīkojums
Komplektā ietilpst:
- Uzlādes un pašattīrīšanās pamatne putekļsūcējam ar piederumu turētāju.
- Strāvas adapteris.
- Tīrīšanas rīks.
- Sešstūra atslēga roktura noņemšanai, ja nepieciešams.
- Lietošanas instrukcijas tulkotas krievu valodā.
Komplektā ir minimāls saturs. Rezerves daļas un pat firmas tīrīšanas līdzeklis nav iekļauts.
Izskats
Tagad aplūkosim Neatsvor T30 dizainu. Tam ir pazīstams dizains un darbības princips. Sāksim ar tīrīšanas moduli. Augšējais vāks ir noņemams, atklājot rullīti ar mīkstiem, pūkainiem sariem. Virs rullīša atrodas virkne sprauslu vienmērīgai ūdens sadalei darbības laikā. Aiz rullīša atrodas skrāpis un iesūkšanas ports.
Rullītis nesniedzas līdz korpusa malām, tāpēc droši var teikt, ka mazgāšanas laikā gar grīdlīsti būs aklais laukums. Zem ruļļa atrodas UV lampa virsmas dezinfekcijai. Es nevaru novērtēt šī risinājuma efektivitāti, bet mēs redzam, ka tas aktivizējas, saskaroties ar grīdu, ko signalizē īpašs sensors, kas atrodas blakus lampai.
Virs tīrīšanas moduļa atrodas 800 ml netīrā ūdens tvertne. Tajā ir HEPA filtrs ar sietu, pludiņš ūdens līmeņa kontrolei un rupjais filtrs. Tīrā ūdens tvertne ir diezgan liela, tās tilpums ir 1000 ml. Vāciņā ir iebūvēts siets rupjai filtrēšanai.
Lieliski, ka putekļsūcēja akumulators ir izņemams. Tas ievērojami vienkāršo nomaiņas procesu un ļauj pagarināt tā darbības laiku, iegādājoties rezerves akumulatoru.
Korpusam ir ērti izvietots informatīvs displejs, kas parāda akumulatora uzlādes līmeni, izvēlēto darbības režīmu, jaudas līmeni un servisa ziņojumus.
Slapjo/sauso putekļu sūcēju kontrolē ar pogām uz roktura. Šīs pogas ietver ieslēgšanu/izslēgšanu, pārslēgšanos starp diviem darbības režīmiem (automātisko un maksimālo), UV lampas aktivizēšanu un ūdens padeves ieslēgšanu/izslēgšanu. Ja nepieciešams, varat izslēgt ūdens padevi un izmantot putekļu sūcēju šķidrai vai sausai tīrīšanai. Automātiskajā režīmā Neatsvor T30 automātiski pielāgo sūkšanas jaudu, kad tas uz grīdas konstatē netīrumus vai šķidrumus.
Visbeidzot, ir svarīgi pieminēt, ka Neatsvor T30 atbalsta balss paziņojumus krievu valodā. Tos var atspējot, nospiežot atbilstošo pogu ierīcē.
Runājot par pamatni, putekļsūcējs uz tās tikai uzlādējas un veic pašattīrīšanos. Rullīti nav iespējams nosusināt.
Kopumā Neatsvor T30 dizainam ir gan stiprās, gan vājās puses. Es dalīšos savās pārdomās par tām, kad pārskatīšu rezultātus.
Tehniskās specifikācijas
Ražotāja deklarētās Neatsvor T30 galvenās īpašības:
- Akumulators: litija jonu, 3800 mAh.
- Enerģijas patēriņš: 255 W.
- Darba laiks: 15/45 minūtes.
- Uzlādes laiks līdz 240 minūtēm.
- Tīra ūdens tvertne: 1000 ml.
- Netīrā ūdens tvertne: 800 ml.
- Trokšņa līmenis: 74–77 dB.
- Svars: 5,2 kg.
Es vēlētos izcelt palielināto akumulatora ietilpību, ilgo akumulatora darbības laiku normālā režīmā un pietiekami lielas ūdens tvertnes. Es personīgi izmērīju trokšņa līmeni: 74–77 dB, kas ir nedaudz augstāks nekā ražotāja norādītais.
Testēšana
Detalizēts Neatsvor T30 video apskats, ieskaitot visus testus, jau ir sagatavots un publicēts kanālā:
Visbeidzot, pāriesim pie testiem. Neatsvor T30 labi darbojas ikdienas grīdu tīrīšanā gan uz koka, gan flīžu virsmām. Tas neatstāj svītras un, pareizi lietots, nebojā delikātas grīdas.
Šo bezvadu putekļsūcēju var izmantot ne tikai grīdu tīrīšanai, bet arī šķidrumu savākšanai. Un, tāpat kā manā gadījumā, tas pat izturēja nu jau tradicionālo jēlu olu un miltu maisījuma savākšanas pārbaudi.
Neatsvor T30 var izmantot arī nedaudz piekaltušu netīrumu tīrīšanai no grīdām. Kā redzat, nav palikuši nekādi traipi vai svītras. Grīda ir pilnīgi tīra.
Tā kā veltnis nesniedzas līdz korpusa malai, paliek aptuveni 22 mm plata šaura josla. Tas ir svarīgi ņemt vērā.
Tomēr Neatsvor T30 cīnās ar grūti iztīrāmiem traipiem. Tam izdevās noņemt kafijas traipus, bet es pavadīju 13 minūtes, beržot piekaltušus mērces traipus, kas nebija pietiekami ilgs laiks, lai pilnībā iztīrītu statīvu. Tas neizturēja šo testu.
Turklāt šo mitrās/sausās tīrīšanas putekļsūcēju var izmantot arī sausai tīrīšanai. Tas viegli savāc no grīdas dažādu tekstūru gružus. Nav aklo zonu gar grīdlīstēm vai stūros; visi gruži tiek savākti tieši no statīva. Tā ir priekšrocība!
Ņemot vērā, ka šis ir mitrās/sausās tīrīšanas putekļsūcējs, tas nav praktiski piemērots paklāju tīrīšanai. Tomēr tas joprojām ir iespējams, ja tvertnē nepievienojat ūdeni vai izmantojat mitro režīmu, kas vienkārši sūc gružus, nepievienojot ūdeni. Veltnis, neskatoties uz tā pūkaino tekstūru, spēj savākt mājdzīvnieku spalvas, kažoku un citus gružus.
Tomēr gruži var aizsprostot iesūkšanas atveri un bloķēt birsti, kas arī notika testēšanas laikā, jo iesūkšanas sistēma bez ūdens nedarbojas pareizi. Kopumā es joprojām iesaku paklājus tīrīt ar parastu vertikālo putekļsūcēju vai uzticēt šo uzdevumu piemērota dizaina un jaudas robotizētam putekļsūcējam.
Pēdējais tests ir pašattīrīšanās veiktspējas pārbaude pēc visiem testiem. Vāks pēc pašattīrīšanās ir praktiski tīrs, tāpat kā pats rullītis. Tomēr aiz rullīša bija palikuši daži pielipuši milti un citi netīrumi. Tātad pašattīrīšanās nav perfekta, bet kopumā tā ir pietiekama ikdienas lietošanai. Normālos apstākļos putekļsūcēja veiktspēja ir daudz labāka.
Personīgais viedoklis
Neatsvor T30 vertikālais mitrās/sausās tīrīšanas putekļsūcējs ir rūpīgi pārskatīts un pārbaudīts. Es dalīšos savās pārdomās par to.
Man patika sekojošais:
- Lielas ietilpības ūdens tvertnes.
- Noņemams akumulators.
- Palielināta akumulatora ietilpība un līdz ar to ilgāks darbības laiks.
- Grīdas mazgāšanas kvalitāte ir diezgan pieņemama sadzīves apstākļiem.
- Automātiska jaudas palielināšana, kad tiek konstatēts piesārņojums.
- Informatīvs displejs uz korpusa.
- Balss paziņojumi krievu valodā.
- Saprātīga cena.
Runājot par trūkumiem, par putekļsūcēju ir šādi komentāri:
- Uz pamatnes veltnis neizžūst.
- Neizmazgā šauru sloksni gar grīdlīsti.
- Nespēj noņemt sarežģītus traipus.
- Nav piemērots paklāju tīrīšanai.
- Pilnīgas vietējās garantijas un servisa nav.
Kopumā šis ir diezgan labs vertikālais putekļsūcējs par šo cenu. Protams, ir daži iebildumi, taču lielākā daļa no tiem ir raksturīgi līdzīgām ierīcēm. Manuprāt, Neatsvor T30 būtu laba izvēle, ja tā cena būtu 170 eiro vai mazāk. Tam nav daudz konkurentu par šādu cenu, un, ņemot vērā tā specifikācijas, tas noteikti ir labāks par vairumu citu.
Ar šo noti es vēlētos noslēgt šo apskatu. Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, uzdodiet tos komentāros. Lai jauka iepirkšanās. Uz redzēšanos!

Tagad Neatsvor T30 jūs gaida daži pārsteigumi:))